اولین و کامل ترین منبع کنکور زبان

اولین و کامل ترین منبع کنکور زبان

اولین و کامل ترین منبع کنکور زبان

اولین و کامل ترین منبع کنکور زبان

شروع

 با سلام 

در این جا وارد جزئیات کنکور زبان می شوم و شما را برای شروع آماده می کنم.

اولین و مهمترین کاری که باید انجام دهید، برنامه ریزی است. برنامه ریزی شما باید جامع و  هم شامل جزئیات باشد. برای اینکه برنامه ریزی خوب و کاملی داشته باشید و بتوانید در طول این دوره از وضعیت خود و سطح دانشتان آگاهی یابید، و همچنین رقیبانتان را تا حدودی بشناسید، بهترین کار ثبت نام در یکی از موسسه هایی است که آزمون های مرحله ای را برگزار می کنند. یکی از معتبرترین موسسه ها که تجربه ی بسیار خوبی در آزمون سازی دارد، کانون فرهنگی آموزش قلم چی، می باشد. البته آزمون های سنجش را نیز می توانید انتخاب کنید. فقط تنها نکته ای که باید بدان توجه کنید، اینکه به هیچ وجه در آزمون های مختلف شرکت نکنید. یعنی اگر آزمون های قلم چی را می دهید، دیگر سراغ سنجش نروید و بالعکس. سعی کنید با برنامه واحدی پیش بروید و برای خود آشفتگی ذهنی ایجاد نکنید. مطمئن باشید شرکت در آزمون های یکی از آن ها برای شما کافی است.  فقط خود را به طور جدی با برنامه تطبیق دهید تا نتیجه مطلوب را کسب کنید. پیشنهاد می کنم که خود را زیاد درگیر برنامه ریزی و مراجعه به مشاوره های مختلف و غیره نکنید. بگذارید فکرتان برای درس خواندن باز باشد و تمام انرژیتان را تنها روی درست خواندن بگذارید. شرکت کردن در آزمون ها خود برنامه ریزی برای شما می باشد. زیرا شما در یک مدت معینی در حال آماده کردن خود برای هر یک از آزمون ها هستید. بهترین برنامه ریزی، طوری که خیالتان از بابت درستی آن راحت باشد و در عین حال خود را از طریق آزمون بسنجید، متعلق به کانون قلم چی می باشد که علاوه بر آن به شما کارنامه کشوری داده می شود، و مشاوره و راهنمایی های پشتیبان نیز در طول دوره شما را به سمت هدفتان هدایت می کند. مهمتر از همه اینکه کاملا شناخته شده است و رتبه های تک رقمی را تقریبا به خود اختصاص داده است.

باز هم تاکید می کنم شرکت در آزمون ها را جدی بگیرید. کلاس رفتن را تنها برای ضرورت بگذارید. اگر واقعا در درسی مشکل دارید. آن هم اگر چند جلسه خصوصی بگیرید بسیار مفیدتر و حتی باصرفه تر خواهد بود. وقت خود را با کلاس رفتن هایی که فکر می کنید بر حسب عادت باید بروید، تلف نکنید. روی خوب درس خواندن تمرکز کنید. از همان ابتدا درس ها را دقیق و عمقی یاد بگیرید طوری که احساس کنید بر مطالب مسلط شده اید و می توانید خودتان آن ها را تحلیل و خلاصه کنید. مطمئن باشید که همین کلید موفقیت شما است و تنها فرقی که بین نفرات برتر و بقیه وجود دارد همین است. ابتدای کار اهمیت زیادی دارد زیرا باعث می شود که امید یا یأس را در شما بوجود بیاورید. کلمه سخت را از ذهنتان خارج کنید و بدانید که شما هم می توانید رتبه ی خوبی را کسب کنید. به کم قانع نشوید. حریص باشید و برای بهترین دانشگاه ها درس بخوانید. روی تمام کلماتی که می گویم تمرکز کنید و آن ها دقیق بخوانید. این حرف ها شعار نیست و حتی مخصوص بعضی از افراد هم نیست. این ها را تنها برای شما می گویم. این ها تجربه های من در این دو سال است. بدانید که برای رسیدن به این حرف ها و کسب این تجربه ها، 2 سال زحمت کشیده ام این ها گنجینه های من هستند. از مراقب این گنجینه ها باشید و با احتیاط آن ها را تحویل بگیرید تا سالم به دستتان برسند.

لطفا کنکور زبان را سرسری و ساده نگیرید. بدانید که حتی از کنکور رشته های نظری هم برایتان مشکل تر خواهد بود. این حرف ها را دقیقا کسانی که از رشته های نظری به خیال اینکه کنکور زبان درس هایش کمتر است ،واردش شده بودند، گفته اند. اکثر آن ها هم دوره هایی از زبان را گذرانده بودند. قصدم ترساندنتان نیست فقط این را می گویم تا بدانید که باید جدی باشید و بدانید که دقیقا شما هم باید به همان اندازه دیگران تلاش کنید.  سوالات عمومی رشته زبان از رشته های دیگر مشکل تر طرح می شود. زبان تخصصی را هم در سطح کاملا پیشرفته و بالایی طرح می کنند. ضرایب درس ها به صورت زیر می باشد:

ادبیات:4×   ،  عربی: 2×     ، معارف:3 ×    ، زبان عمومی2×

  زبان تخصصی: 4×

 

برای شما مهمترین درس زبان تخصصی است.  در عمومی ها هم ادبیات اهمیت زیادی دارد. بعد از آن معارف. عربی و زبان عمومی ضرائبشان یکی است. اما از آن جایی که اکثر داوطلبان در عربی مشکل دارند، در این صورت می تواند برای شمایی که آن را تقویت کنید، پاور مهمی قلمداد شود. معارف نیز درسی است که تقریبا همه با آن مشکل دارند بخصوص در این چند سال اخیر که سوالات بسیار مفهومی و مشکل طرح می شود، پس می تواند برای شما باز هم پاور خوبی باشد. در واقع چون رقابت سنگینی بین اختصاصی وجود دارد، کسانی که می دانند تخصصی شان در حدی نیست که بتوانند به آن تکیه کنند، تنها راهشان عمومی هاست. باید روی آن ها سرمایه گذاری خاصی بکنید.

 

در مورد کتاب های تست و کمکی، بدانید که جمع کردن زیاد کتاب از ناشران مختلف، هیچ سودی ندارد. تکرار تست ها و خوب خواندن مطالب از روی کتاب های معتبر و خوب بسیار ارزشمند است. برای کار کردن روی درس ها، کتاب های سبز گاج را پیشنهاد می کنم. بخصوص برای کتاب های ادبیات. برای تست زدن نیز هم کتاب های گاج سفید و هم قلم چی آبی را کار کنید، بسیار مفید و خوب است. برای درس معارف هم گاج سفید و هم قلم چی آبی، بسیار عالی هستند. برای زبان تخصصی کتاب تست مناسبی وجود ندارد. تنها قلم چی آبی، که کتاب خوبی است را می توانید کار کنید. البته برای گرامر مثلا می توانید مبتکران را انتخاب کنید که در پایان هر فصل تست های کنکور را از سال های 60 تا کنون طبقه بندی کرده اند. باز هم به خودتان باز می گردد و این که با چه کتابی بهتر می توانید ارتباط برقرار کنید. اختیار کتاب ها با خودتان است. فقط این نکته را مد نظر داشته باشید که اعتبار کتاب بسیار مهم است. سعی کنید فقط از کتاب هایی که معروف و شناخته شده اند استفاده کنید تا خیالتان از بابت صحت مطالب درج شده در آن راحت باشد. اما زیاد اطرافتان را با کتاب شلوغ نکنید. توجه داشته باشید که خواندن این کتاب ها را باید تکرار کنید. مثلا تست ها را چندین بار باید کار کنید. فکر نکنید اینکه تست این کتاب را تمام کردید باید بروید شراغ کتاب های دیگر. تست ها باید خیلی تکرار شوند. اگر اطرافتان پر از کتاب باشد مطمئن باشید نصف بیشترشان را نمی خوانید و بقیه را هم خیلی خوب نخواهید خواند.

برای خواندن زبان تخصصی، کتاب هایی که سازمان سنجش معرفی کرده است، Bridging the gap و New Bridging the gap می باشدند. البته کتاب اولی را که انتشارات مبتکران نشر کرده است، از سال 85 چاپ نشده است و احتمال زیاد نمی توانید آن را در بازار پیدا کنید که البته کتابی بسیار مفید و غنی از لغات مختلف است. ولی کتاب New Bridging the gap را به راحتی پیدا خواهید کرد. که شامل 50 reading ساده می باشد. برای زبان نباید تنها به این کتاب ها اکتفا کرد. باید متن های مختلفی را کار کنید و دایره لغاتتان را بالا ببرید. مکالمه و اصطلاحات مکالمه ای را حتما خوب یاد بگیرید زیرا حدود 10 سوال به مکالمه اختصاص دارد. کتاب دیگری که پیشنهاد می کنم:words  504 essential  می باشد که شامل لغات ضروری که باید بدانید می باشد و کتاب بسیار خوبی است. می توانید روی reading های کتاب comprehension readings وحید عسگری انتشارات کانون قلم چی برای داوطلبان کارشناسی ارشد، کار کنید که تمرین بسیار خوبی برای تقویتreading  تان می باشد. در کنکور 3 reading به شما داده می شود که در سطح بالایی طرح شده اند. تا می توانید متن های مختلفی را بخوانید. لغات را در متن های مختلف یاد بگیرید. خواندن داستان کمک شایانی در تقویت فهم متون به شما می کند. نکته آخر اینکه معنی لغات را سعی کنید در دیکشنری انگلیسی به انگلیسی پیدا کنید، زیرا اکثر اوقات معانی کلمات با ترجمه آن تطابق ندارد و خواندن انگلیسی آن دقیق تر است و به فهم آن خیلی کمک می کند.

 

خواندن کتاب bridging the gap انتشارات مبتکران را به شما حتما پیشنهاد می کنم. شماره تماس با مبتکران 91-66954390  . ایمیل: post@mobtakeran.org

 

نظرات 6 + ارسال نظر
حسین پنج‌شنبه 21 آبان‌ماه سال 1388 ساعت 09:45 ق.ظ http://llee.blogsky.com

سلام

با تشکر از بازدید شما از وبلاگ. میشه لطفا بگید به چه نامی لینک کنم؟
در ضمن بی زحمت وبلاگ منو با نام آموزش زبان انگلیسی لینک کنید.

با تشکر

حسین یکشنبه 24 آبان‌ماه سال 1388 ساعت 10:22 ق.ظ http://llee.blogsky.com

سلام

من هم لینک شما رو در وبلاگم قرار دادم

بای

رها جمعه 19 فروردین‌ماه سال 1390 ساعت 11:53 ب.ظ

مرسی برای معرفی کتاب و راهنمایی . امشب خیلی ناراحت و عصبی بودم و نمیدونستم چی کار کنم خیلی بهم کمک کردید . بازم ممنون.

رضا سه‌شنبه 7 تیر‌ماه سال 1390 ساعت 06:00 ب.ظ

سلام . دست شما درد نکنه استفاده کردیم

نیکی پنج‌شنبه 13 مرداد‌ماه سال 1390 ساعت 04:37 ب.ظ

مرسی عزیزم.از راهنمایی هات استفاده کردیم.

محمد.ص سه‌شنبه 4 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 12:48 ب.ظ

سلام

خیلی ممنون واقعاً جالب بود من از چند نفر پرسیدم و منابع مختلف و حذف کردم و به همین کتابایی که شما پیشنهاد دادین رسیدم و خوندن مطلب شما و اطمینانی که داخلش بود منو واقعاً دلگرم کرد.
بازم خیلی ممنون ازتون

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد